We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.

So You Start E3-SSD-3 levyt


simo
02-06-2015, 09:49 AM
Heippa Hemuli,

Yleensä 32 GB muistilla varustetussa E3-SSD-4–mallissa on 300 GB SSD-levyinä Intelin levyt, mutta muutakin voi tulla riippuen siitä miten Intelin levyjä on jäljellä palvelimia varten.

Eri levykonfiguraatiot ovat toistaiseksi saatavilla ainoastaan OVH-palvelimiin. Välitän kuitenkin tämän palautteen eteenpäin.

Hemuli
02-04-2015, 12:13 PM
SYS sarjan koneissa ei ole kerrottu mitkä levyt niissä on. Minulla on kolme E3-SSD-3 konetta ja ajattelin kertoa, että ainakin niissä on kaikissa Intelin 320-sarjan lätyt. Eli näitä: http://ssd.userbenchmark.com/Intel-3...GB/Rating/1936

Ei mitään kaikkein nopeimpia kiekkoja, mutta hintaansa (palvelin/kk/€) nähden varmaan ihan ok.

En tiedä mitkä levyt siinä seuraavassa mallissa on, jossa mainitaan 3x300GB kiekot

Oman käsitykseni mukaan konfiguraatio vaihtoehdot ovat asennus yhdelle levylle tai kolmen levyn raid1. En ainakaan onnistunut tekemään 2x levyn raid1 + levy ilman raidia.

Kaino toive ovh-ihmisille: Arvostaisin jos näihin koneisiin saisi edes lisämaksulla muitakin levykonffeja. Esim 4x ssd mahdollistaisi neljän levyn raid10, 5x ssd mahdollistaisi raid10 + spare. Tuntuu vähän hölmöltä, että ainoa mahdollisuus on kolmen levyn raid1 tai ei raidia ollenkaan. Nuo kiekothan ei tosiaan ole kaikkein nopeimpia, mutta raid10 saisi pikkusen enemmän vauhtia irti, jolloin koko palvelimen "käyttöikä" varmaan kasvaisi. Tuolla käyttöiän kasvulla tarkoitan lähinnä levy io:ta, kun nykyiset ssd:t kurmottaa noita 320-sarjalaisia mennen tullen.