We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.

Palvelimen uudistaminen < 1kk


simo
08-26-2013, 09:45 AM
Väärinkäytöksien takia (useat asiakkaat käyttivät palveluiden umpeutumispäivämäärien yhtenäistämistä ensisijaisena uudistamistapana alle viikonkin pätkissä) ominaisuutta ei voi enää käyttää alle kuukauden pätkissä. Palveluiden umpeutumispäivämäärät voi nykyäänkin toki tasata mutta vain siten, että umpeutumispäivämäärään lisätään jäljellä olevan kuukauden päivät + yksi kuukausi.

Tämä ominaisuus ei ole normaali palveluiden uusimismetodi, vaan ominaisuus on tarkoitettu palveluiden erääntymispäivämäärien yhtenäistämiseen. Mikäli palvelimen toimitus viivästyy ja joudut uusimaan koneesi kuukaudeksi kerrallaan mutta saatkin uuden palvelimesi vaikka 3. päivänä uusimistilauksen jälkeen, niin voit pistää viestiä meille aspaan aiheeseen liittyen - tuotteella on normaali palautusoikeus.

ktd
08-25-2013, 07:45 PM
Ymmärsit joo. Vielä viikko sitten pystyi uudistamaan palvelimen vaikka päiväksi kerrallaan (josta oli hyötyä kun uusien palvelimien toimitus venyi) mutta nyt tuo minimiuudistus on yksi kuukausi.

jsomby
08-25-2013, 07:15 PM
Itsellä ainakin tilatessa tuli tilauspäivän mukaan ensin se lasku, että kuukauden siitä voimassa, mutta kun palvelin toimitettiin niin tuli uusi kuittaus laskusta ja siinä ensimmäinen päivä oli toimituspäivä eli ei joudu maksamaan ylimääräistä siinä mielessä mitä ehkä ajattelit. Vai ymmärsinkö väärin?

ktd
08-25-2013, 12:46 PM
Miksei tuota pysty enää tekemään? Vielä viikko sitten pystyi maksamaan vaikka vain pari päivää kerrallaan ja nyt minimi on kuukausi? Eikä tuosta ole edes infottu mitenkään!

Eli nyt jos OVH:lla venyy uuden palvelimen toimittaminen niin on pakko maksaa edellistäkin vielä kuukausi täysin turhaan.