We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.

Debian Lenny ja Virtuaali Windows


ovh-anssi
11-04-2010, 09:24 AM
Quote Originally Posted by rng
AMD + ovh kernel virtualisointi toimii vähän niin ja näin.
Voitko tarkentaa ongelmaa tämän asian osalta? Mikäli sinulla on tietoa/logeja tästä, lähetä näitä asiakaspalveluumme, jotta näemme missä ongelma on ja miten se saadaan korjattua.

rng
11-03-2010, 10:26 AM
AMD + ovh kernel virtualisointi toimii vähän niin ja näin.

ovh-anssi
11-03-2010, 10:01 AM
Quote Originally Posted by Telejeesus
Osaisiko joku kertoa/vääntää rautalankasta lol (suht n00b linux käyttäjälle)
Miten saisin helposti esim. Windows 2003 server tai jonkin muun Windowsin pyörimaan virtuaalisesti Debian Lennyn(64bit) alla.
Mikäli haluat käyttää VMwarea virtualisointiin, kannattaa katsoa seuraava ohje: http://ohjeet.ovh-hosting.fi/vmware . Se on tarkoitettu tuolle OVH:n CentOS-pohjaiselle VMware-järjestelmälle, mutta ohjeita voi soveltaa myös Debianille. VMware server pitää kuitenkin asentaa manuaalisesti ja verkkojen konfigurointi pitää tehdä eri tavalla.

Telejeesus
11-02-2010, 05:31 PM
Osaisiko joku kertoa/vääntää rautalankasta lol (suht n00b linux käyttäjälle)

Miten saisin helposti esim. Windows 2003 server tai jonkin muun Windowsin pyörimaan virtuaalisesti Debian Lennyn(64bit) alla.(kone on EG-AMD Reloaded)
Sillä tavalla saisin yhden SP-Minin heivattua pois kun se on mulla vain yhdessä käytössä ja sitä ei WINE:llä pysty korvaamaan
Ja ilmeisesti fail-over IP pitää sitä virtuaalikonetta varten ottaa käyttöön että siihen saa yhteyden(kö) (vai onko se vain että saa yhteyden kätevästi)