We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.

ovhn verkon jatkuva pätkiminen


Lauri
03-14-2010, 04:22 PM
Quote Originally Posted by zeta
01:05:36 -!- Netsplit z.net <-> freesufi.fr quits: ..., (+25 more, use /NETSPLIT to show all of them) <- tais tippua koko konesali ovhlta
13.3.09
Minulla ei IRC-palvelimista ole paljon kokemusta, mutta eikö tämä tarkoita, että freesufi.fr menetti yhteyden z.nettiin. Ja freesufi.fr-palvelimella oli 25 (koti)käyttäjää, jotka tippuivat teidän irc-verkosta splitin myötä. Miksi ajattelet, että konesali tippui verkosta? Tekstisi perusteella tippui yksi OVH:n kone (jos freesufi.fr on kimsufi), joka sekään ei välttämättä edes netistä. Kaipaan lisää tietoa jotta voin vastata kysymyksiisi..

Travaux ei näytä ongelmia tai päivityksiä eiliselle tai tälle päivälle.

Lauri
03-13-2010, 11:03 PM
Verkkomme saatavuus on Kimsufi-palvelimille vähintään 99 % ja Ovh:n dedikoiduille palvelimille vähintään 99,9%. Antamillasi tiedoilla en pysty sinua auttamaan, voisitko lähettää tarkempia tietoja sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@ovh-hosting.fi.

Täältä löydät tietoa ongelmista ja päivityksistä: http://travaux.ovh.net
Täältä näet tietoa verkosta: http://weathermap.ovh.net

zeta
03-13-2010, 08:24 PM
Terve

Mikähän mahtaa olla ovhlla nyt oikeen meininki tän verkon kanssa, se vaikuttaa epävakaammalta mitä suomen perus isp elisan verkko. Pätkii kerran päivässä tai kahdessa koko yhteys. En anna tähän koneen osotteita kun tämä ongelma on jokasessa koneessa, esim eileen tais tippua koko ovhn yksi konesali netistä? Konesalejen tarkoitus on mielestäni sellainen että sen yhteyden tulisi olla 99.9% ajasta ylhäällä(tai edes paremmin mitä koti adsl ispeiden yhteydet), ovhlla se prosentti ei todellakaan täyty.

13.3.09
01:05:36 -!- Netsplit z.net <-> freesufi.fr quits: ..., (+25 more, use /NETSPLIT to show all of them) <- tais tippua koko konesali ovhlta
13.3.09
20:11:46 -!- Netsplit z.net <-> freesufi.fr quits: .., (+23 more, use /NETSPLIT to show all of them)

Onko sitä verkkoa pakko säätää jatkuvasti että muilla katkeilee yhteydet? (huom. muut ircverkon leaffit pysyy ylhäällä 100% tästä ajasta). Koko konesalin tippuminen netistä kyllä meinaa jo jotain..